ORMIX

ORMIX Pizza - Kip - Shoarma - Döner

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4409 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ormix. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 18:34 Op de aangegeven tijd bezorgd en lekker eten
22 mei 2022 om 12:32 Ik had perongelijk het huisnummer van de buren er in gezet meneer belde mij, ik maakte open en hij was zeer asociaal!Zei op onvriendelijke manier dat niet handig was het verkeerde huisnummer door te geven. Gaf me mijn eten, wisselgeld en liep gwn weg
20 mei 2022 om 19:55 Eten was niet zoals ik gewend ben. Friet was slaperig, kip was ook niet zo lekker als vroeger, duurder geworden, maar kwaliteit slechter Maar levertijd was snel
18 mei 2022 om 22:23 Lekker eten snel bezorgd top service jongens
15 mei 2022 om 23:19 Eten was niet zoals ik het gewend ben. 4x op rij is het niet te eten. De kapsalon was alsof ik op rubber aan het kouwen was. De friet alsof die net uit de diepvries kwam. Weinig donor, weinig kaas. Duurder geworden en nog mindere leveren. Adios ormix
14 mei 2022 om 22:54 Lekker eten snelle bezoring
9 mei 2022 om 19:49 Was erg lekker
9 mei 2022 om 5:45 Bad food
8 mei 2022 om 0:08 Eten is altijd lekker en kwaliteit is consequent. Bezorgtijd was dit keer echt sneller dan verwacht (20min.)
7 mei 2022 om 5:40 Slecht eten!!
4 mei 2022 om 21:34 16.30 besteld en 17.30 laten bezorgen