ORMIX

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4605 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ormix. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 7:55 Perfect zoals altijd
1 okt 2022 om 20:27 Heb al met het restaurant gebeld. We hadden met 5 personen gegeten. Maar 4 personen zijn heel ziek geworden.
30 sep 2022 om 20:06 Zou een uur duren voordat het eten bezorgd zou worden, het eten kwam al binnen een half uur en was goed warm. Was ook lekker
30 sep 2022 om 18:48 Wij bestellen altijd bij Ormix. Heerlijk eten, supersnelle levering en altijd vriendelijke bezorgers. Echte aanrader
27 sep 2022 om 15:43 Was lekker ondanks dat ik 2 bakje knoflooksaus erbij had vond ik het te weinig. Moet er meer kunnen bestellen
27 sep 2022 om 12:51 Come late driver couldn’t call me and the app didn’t working showing the track
25 sep 2022 om 20:13 Zo lekker
24 sep 2022 om 18:49 Het was goed op tijd. Het eten was lekker, alleen zat er sla op terwijl aangegeven was dat het er niet op moest.
23 sep 2022 om 21:39 Goed eten was lekker en lekker snel
23 sep 2022 om 7:16 De lasagna was erg weinig ,minder dan de helft van het bakje was gevuld. De pizzas waren erg dun en zeer smakeloos en het broodje döner was wel lekker. Het eten hier was eerst erg lekker.
23 sep 2022 om 1:07 Very good